Home

Voor schilderlessen in Franeker, schilderijen (in opdracht) en schildersworkshops in Friesland ben je hier op het juiste adres!

Bij KunstZENnig in Franeker leer je op een ongedwongen en leuke manier te schilderen met olie- of acrylverf. Het maakt niet uit of je nu een beginner bent of al gevorderd; voor ieder is er op eigen niveau wat te leren. 

De lessen worden gegeven op maandagavond, dinsdagochtend, woensdagochtend en woensdagavond. Voor meer informatie klik je op de knop ‘Lessen’ in de menubalk

Ben je geïnteresseerd in een van de schilderijen, of zou je willen weten wat het kost om een schilderij naar je eigen wens te láten maken? Dat kan! Neem vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden. En… er kan véél! Een van Eriks schildersmotto’s is:             “U wenst, ik kan het maken.”

KunstZENnig verzorgt ook schildersworkshops. Dit kan een eenmalige workshop zijn, of bv een serie van drie workshops. In zo’n workshop wordt er wat sneller gewerkt en is vooral leuk om in groepsverband te doen, bijvoorbeeld met het personeel of tijdens een familieweekend.

Een workshop duurt ongeveer 2,5 tot 3,5 uur en in overleg wordt vooraf besproken wat het onderwerp is, waar er aandacht aan besteed wordt enz. Workshops worden op locatie gegeven; door jou of door mij geregeld.