Schilderlessen

Schilderlessen

Plezier beleven aan het schilderen is heel belangrijk. Dat geldt natuurlijk ook voor de mensen die bij KunstZENnig komen schilderen. Je komt er voor je plezier en voor de ontspanning (vandaar de naam KunstZENnig). Je werkt aan je eigen creatie en je bepaalt zelf je onderwerp, de materialen en de stijl van het schilderij.

Dit alles gebeurt in een huiselijke sfeer. Wanneer je hulp en/of advies wilt, is Erik er om je die hulp te geven. Doordat de groepen klein zijn (max 6 personen) krijg je veel persoonlijke aandacht.

 

2016-03-09 09.30.00

Erik begeleidt je bij het opzetten van een schilderij, het gebruik van materialen en hij denkt mee over hoe het idee goed op het doek komt.

Naast het schilderen, zal er ook tijd besteed worden aan kennis en vaardigheden die met het schilderen te maken hebben. Denk hierbij bv aan kennis over kwasten en penselen en hoe je die op verschillende manieren kunt gebruiken.

Er worden schilderlessen gegeven op:

  • Maandagavond        van 19:00 tot 22:00 uur
  • Dinsdagochtend      van 09:00 tot 12:00 uur
  • Woensdagochtend  van 09:00 tot 12:00 uur
  • Woensdagavond      van 19:00 tot 22:00 uur

Prijs:

De prijs bedraagt € 137,50 voor tien lessen (exclusief materialen). Je bepaalt zelf wanneer je wilt beginnen met de lessen. Veel mensen starten na de zomervakantie, maar er zijn ook mensen die op een ander moment in het jaar beginnen. De 10 lessen werken als een soort strippenkaart. Als je dus eens verhinderd bent, wordt de les niet in rekening gebracht; 10 lessen = 10 lessen.

Wil je wel graag schilderen, maar wil je (nog) niet alle materialen willen aanschaffen, dan kun je er ook voor kiezen om een all-in pakket te betalen, waarbij je schildersdoeken/panelen krijgt en materialen van KunstZENnig mag gebruiken.  De prijs bedraagt dan € 155,00 voor 10 lessen.

Wil je eerst eens een keer een proefles volgen? Dat kan! Een enkele les kost € 16,50 en daar zitten materialen bij inbegrepen.